erhvervslejemaal-slagelse.dk: Erhvervslejemaal i Skælskør

Erhvervslejemaal i Skælskør

Om Skælskør

Skælskør ligger på Sydvestsjælland syd for Korsør helt ud til Storebælt. Skælskørs oprindelse daterer tilbage til 1231, hvor byen blev nævnt af Kong Valdemar 2. i hans jordebog. Her blev den nævnt som ”byen ved muslingestrandbredden”, hvilket er årsagen til, at der siden slutningen af 1500-tallet har været en musling i byvåbnet.

I middelalderen var Skælskør den vigtigste by for overfart mellem Fyn og Sjælland, en position den senere måtte afvige til nabobyen Korsør. Det vides ikke præcist hvornår byen officielt opnåede status som købstad, men der findes beviser på, at den i hvert fald havde rettighederne i starten af 1500-tallet. Skælskør var igennem en stor periode i Danmarkshistorien en vigtig handelsby grundet den store skibsfart, hvilket gjorde at der blev bygget mange store købmandsgårde i byen. I dag er byen blandt andet kendt for produkterne der går under navnet ”Skælskør Frugtplantage”, som er lavet på frugtplantagen der blev grundlagt i 1899.

 

Værd at besøge i Skælskør

-          - Flemming Mundt

-          - Rakuginer

-          - Skælskør Havn

-          - Kulturkajen i Skælskør

-          - Galleri Magasinet Skælskør

-          - Skælskør Bymuseum

-          - Galleri Købmandsgården

-          - Kosmorama Bio

-          - Guldagergaard


Skælskør’s geografi

Skælskør havde i 2011 6.358 indbyggere, hvilket gør den til Slagelse Kommunes 3. største by. Byen ligger cirka midtvejs mellem Korsør og Næstved helt ud til Storebælt. De tre hovedveje Sorøvej, Norvejen og Næstvedvej kryder i Skælskør.

 

Links om Skælskør

Skælskør på Wikipedia

Visit Sydvestsjælland om Skælskør

Skælskør online

Kort over Skælskør

Dette website er skabt af Danmarks største portal for erhvervslejemål til leje. Søger du ledige erhvervslejemål, så klik på linksene i højre side for at starte din søgning. Du får overblik over alle lejemål til erhverv på markedet. Med lidt held har du fundet det erhvervslejemål du søger på fem minutter!

Relaterede emner

Mere i denne kategori: « Vemmelev Korsør »